Mai jos va prezentam cateva dintre proiectele noastre in derulare sau finalizate.

Mogosoaia GreenFuture:

Ansamblul rezidențial pe care-l descriem este o comunitate modernă de locuințe înșiruite, care cuprinde 80 de unități locative grupate câte 8 în clustere distincte. Această construcție oferă atât spații de locuit cât și zone de agrement, cu o suprafață totală construită de 16.000 de metri pătrați, inclusiv spațiile destinate activităților recreative.

Proiectul a fost dezvoltat într-o perioadă relativ scurtă, cu o durată de un an, între 2020 și 2021, indicând o planificare și implementare eficiente.

Stadion De Fotbal in Mangalia: Mangalia, o bijuterie de coastă de-a lungul Mării Negre, se află în pragul unei transformări interesante, deoarece salută dezvoltarea unui stadion de fotbal modern care va servi drept inima comunității locale de fotbal și un hub pentru pasionații de sport. Acest proiect ambițios, situat pe fundalul plajelor curate și al unei comunități vibrante, urmărește să creeze un stadion de fotbal dinamic, de ultimă generație, care va deveni un reper atât pentru oraș, cât și pentru regiune.

Reabilitare si modernizare centru oras Magurele: Asfaltarea unei zone centrale este o întreprindere monumentală care implică planificarea și execuția sistematică a construcției de drumuri și trotuare, care vizează îmbunătățirea infrastructurii urbane. Acest proiect cuprinzător nu urmărește doar să creeze drumuri bine întreținute, ci și să contribuie la dezvoltarea generală, accesibilitatea și atractivitatea estetică a orașului. Este un angajament de a asigura un transport mai lin, siguranță și o experiență de viață urbană mai confortabilă.

Hala de producție Milbro O’Neil din Giurgiu este o impresionantă structură industrială cu o suprafață utilă de 9600 metri pătrați și o amprentă la sol de 3400 metri pătrați. Această construcție este organizată pe trei nivele, respectiv parter plus două etaje (P+2), oferind suficient spațiu pentru o gamă variată de activități de producție și depozitare.

Hala a fost construită într-o perioadă relativ scurtă, cu o durată de construcție de aproximativ un an, între anii 2018 și 2019. Această rapiditate în construcție indică atât planificare eficientă, cât și expertiză în construcția industrială.

Faleza Mangalia-Saturn: Refacerea Falezei Mangalia-Saturn reprezintă un proiect amplu de reabilitare și modernizare a unei zone de coastă cu o lungime de 2,7 kilometri. Acest proiect a avut o durată de execuție de 2 ani, între 2020 și 2022, și a implicat un efort considerabil pentru a aduce o îmbunătățire semnificativă la nivelul infrastructurii, esteticii și funcționalității acestei faleze de-a lungul Mării Negre. suficient spațiu pentru o gamă variată de activități de producție și depozitare.

Faleza a fost construită într-o perioadă relativ scurtă, cu o durată de construcție de aproximativ 2 ani, între anii 2020 și 2022. Această rapiditate în construcție indică atât planificare eficientă, cât și expertiză în construcția industrială.

Noi Proiecte in curs de incarcare.

Te rugam sa vizetezi pagina regulat pentru a vedea cele mai noi proiecte baumann

Constructii

Baumann este o companie lider în construcții dedicată transformării viselor dumneavoastra arhitecturale în realitate tangibilă. Având un angajament profund față de calitate, inovație și satisfacția clienților, suntem partenerul de încredere pentru o gamă largă de proiecte de construcții. De la case rezidențiale la complexe comerciale și dezvoltarea infrastructurii, avem un istoric dovedit de excelență în industria construcțiilor.