Mogosoaia Green Future Residence

Ansamblul rezidențial din Mogosoaia este un proiect ambițios ce îmbină confortul locativ cu facilitățile de agrement, oferind o atmosferă deosebită într-un cadru natural pitoresc. Acest ansamblu este compus din 80 de unități locative, grupate în clustere distincte, care au fost concepute pentru a satisface nevoile și gusturile diverse ale rezidenților.

Clusterele sunt grupuri de câte 8 unități locative, fiecare având o arhitectură distinctă, dar care se încadrează într-un concept general de design coerent. Această abordare adaugă un element de diversitate și personalitate ansamblului, în timp ce păstrează o unitate estetică. Fiecare unitate locativă are o suprafață generoasă, asigurând spațiu adecvat pentru familii și oferind o priveliște superbă către peisajul înconjurător.

Suprafața totală construită a ansamblului rezidențial se întinde pe 16.000 de metri pătrați, cu clusterele fiind armonios plasate în mijlocul unui teren generos. Această amplasare strategică a facilitat și amenajarea unor spații verzi, alei pietonale, grădini și zone de agrement, care adaugă un farmec natural întregii proprietăți.

În ceea ce privește facilitățile de agrement, ansamblul dispune de o piscină în aer liber, terenuri de tenis și de baschet, un centru de fitness, locuri de joacă pentru copii și spații de relaxare în aer liber. Aceste zone sunt gândite pentru a încuraja un stil de viață activ și sănătos, și pentru a crea comunitatea între rezidenți.

De asemenea, ansamblul rezidențial este echipat cu toate facilitățile necesare pentru un trai comod, inclusiv locuri de parcare subterane și supraterane, servicii de pază și securitate 24/7, precum și acces la internet de mare viteză și infrastructură modernă.

Ansablul rezidențial din Mogosoaia reprezintă un loc ideal pentru cei care caută să trăiască într-un mediu natural, dar cu toate facilitățile și confortul orașului modern. Acest proiect a fost dezvoltat cu grijă pentru detalii, punând accent pe calitate, durabilitate și un stil de viață echilibrat.

Linkuri Utile

Constructii

Baumann este o companie lider în construcții dedicată transformării viselor dumneavoastra arhitecturale în realitate tangibilă. Având un angajament profund față de calitate, inovație și satisfacția clienților, suntem partenerul de încredere pentru o gamă largă de proiecte de construcții. De la case rezidențiale la complexe comerciale și dezvoltarea infrastructurii, avem un istoric dovedit de excelență în industria construcțiilor.