Stadion De Fotbal in Mangalia

Nume Proiect: Stadionul Mangalia

Localizare: Mangalia, Constanta, România

Scopul Proiectului: Construirea unui stadion modern și funcțional pentru a servi ca loc de desfășurare a competițiilor sportive de fotbal, promovând sportul și adunând comunitatea locală în jurul pasiunii pentru fotbal.

Etapele Construcției:

Planificarea și Aprobatrea: Proiectul a început cu o etapă detaliată de planificare, care a inclus analiza terenului, ingineria civilă, arhitectura și cererile de autorizații de construcție. Toate aprobările necesare au fost obținute de la autoritățile competente.

Designul Stadionului: Stadionul a fost proiectat pentru a îndeplini cele mai înalte standarde în ceea ce privește facilitățile sportive. Designul a inclus aspecte precum terenul de joc, tribunele pentru spectatori, sistemele de iluminare și infrastructura conexă.

Lucrările de Excavare și Fundație: După obținerea aprobărilor, au început lucrările de excavare pentru pregătirea terenului. Fundația stadionului a fost construită pentru a susține structura grea a stadionului.

Construcția Tribunelor și Terenului de Joc: Tribunele pentru spectatori au fost construite pentru a oferi locuri comode și vizibilitate bună a terenului de joc. Terenul de joc a fost amenajat cu iarbă naturală de cea mai bună calitate și un sistem de drenaj eficient.

Instalarea Infrastructurii Tehnice: Au fost instalate sistemele de iluminare pentru a permite meciuri și evenimente în timpul serilor și nopților. De asemenea, au fost construite vestiare pentru jucători, antrenori și arbitri, precum și facilități pentru public și spații pentru presă.

Finalizarea și Testarea: Odată cu finalizarea construcției, stadionul a fost supus unor teste riguroase pentru a se asigura că toate facilitățile funcționează corespunzător și respectă standardele sportive și de siguranță.

Inaugurarea Stadionului: Stadionul Mangalia pentru Fotbal a fost inaugurat cu o ceremonie specială, care a adunat comunitatea locală, oficialități și pasionații de fotbal. Prima competiție sau eveniment sportiv de pe stadion a fost un moment deosebit pentru toată comunitatea.

Acest nou stadion reprezintă un loc de întâlnire pentru iubitorii de fotbal din Mangalia, oferind un mediu modern și confortabil pentru a susține competițiile sportive și a promova spiritul sportiv în comunitatea locală.
Baumann

Linkuri Utile

Constructii

Baumann este o companie lider în construcții dedicată transformării viselor dumneavoastra arhitecturale în realitate tangibilă. Având un angajament profund față de calitate, inovație și satisfacția clienților, suntem partenerul de încredere pentru o gamă largă de proiecte de construcții. De la case rezidențiale la complexe comerciale și dezvoltarea infrastructurii, avem un istoric dovedit de excelență în industria construcțiilor.