Despre noi

Home Despre noi

BAUMANN reprezinta o echipa cu peste 10 ani de experienta, al carui scop este satisfactia clientilor cu cele mai mari exigente si asteptari in domeniul constructiilor. De-a lungul timpului si experientei acumulate, am inteles care sunt nevoile clientilor si dorim sa venim in intampinarea acestora in cel mai eficient si economic mod.  De aceea oferim solutii complete in domeniul constructiilor, amenajarilor interioare, renovari, cat si in domenii conexe, cum sunt: instalatii sanitare si electrice, mentenanta, administrarea cladirilor si curatenie.

DE CE BAUMANN?

PRETURI MICI, DAR CORECTE – printr-un control eficient al costurilor oferim clientilor nostri preturi competitive pentru a le castiga satisfactia.

EFICIENTA DE INALTA CLASA SI TEHNOLOGIE AVANSATA – disciplina in orice activitate este o valoare centrala inteleasa de angajatii nostri. De asemenea atingem eficienta maxima prin tehnologiile utilizate.

FLEXIBILITATE SI INTELEGEREA NEVOILOR – factorii cheie pentru o relatie de succes sunt intelegerea nevoilor si gasirea de solutii, care satisfac cerintele clientilor nostri, pe care compania noastra ii considera parteneri.

CALITATE SI METICULOZITATE – pastrand un standard inalt al calitatii lucrarilor noastre avem garantia multumirii depline a partenerilor. Fiecare stadiu al lucrarilor este atent monitorizat, urmand proceduri si standarde de calitate. Doar in acest fel putem mentine prestigiul companiei noastre.